Laddar ...
Konsten att överleva i en övermedicinerad värld : så tar du själv reda på om en medicinsk behandling fungerar eller inte

Konsten att överleva i en övermedicinerad värld : så tar du själv reda på om en medicinsk behandling fungerar eller inte

Restless legs - den okända folksjukdomen

Restless legs - den okända folksjukdomen

Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning

110,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789188743022
Förlag Roos & Tegner
Publiceringsdatum 12 mars 2018
Media format Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Längd 215 sidor
Författare Alejandro Carballo
Designed by Grahn, Catharina
Alternativa produkter
av Alejandro Carballo
Bok

Yoga, akupunktur, naturläkemedel, homeopati, ljusterapi ... de komplementära eller alternativa behandlingsformerna blir allt mer populära, både i stället för och parallellt med den vanliga sjukvården. Men vad fungerar, egentligen?

Den här boken ger konkret information om de 26 vanligaste komplementärmedicinska behandlingsformerna ur ett sjukvårdsperspektiv. Hur fungerar de, vad vet vi om deras verkan och risker, och vad säger forskningen? Läs även om placeboeffekten, kroppens självläkande effekt och framtidens sjukvård.

ALEJANDRO CARBALLO har 30 års erfarenhet som läkare och specialist inom klinisk farmakologi, allmänmedicin och företagshälsovård. Parallellt har han studerat och verkat som expert inom komplementärmedicin, anlitad av bland annat Läkemedelsverket. För närvarande driver han egen vårdcentral och företagshälsovård.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning