Laddar ...
Funktionsförmåga 1, digital, elevlicens 6 mån

Funktionsförmåga 1, digital, elevlicens 6 mån

Funktionsförmåga 2, digital, elevlicens 12 mån

Funktionsförmåga 2, digital, elevlicens 12 mån

Kompass till samhällskunskap 100, digital, elevlic, 12 mån

279,00 kr
Skickas direkt via e-post
Isbn 9789151102863
Förlag Gleerups Utbildning AB
Publiceringsdatum 18 dec. 2019
Media format Onlineprodukt
Upplaga 1
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Serie Kompass
Författare Maria Eliasson, Gunilla Nolervik
Alternativa produkter
av Maria Eliasson , Gunilla Nolervik
Digitalt läromedel

Kompass är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasiet. Serien består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. Kompass till samhällskunskap 100 är avsedd för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b. Den passar även mycket bra för elever på yrkesprogrammen som vill läsa kurserna 1a1 och 1a2 i samhällskunskap.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Kompass till samhällskunskap 100 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Innehållet är tydligt och strukturerat och språket är rakt och enkelt. Fakta tas upp med verkligheten som bas och sätts i sitt vardagliga sammanhang. De olika avsnitten inleds med case som introducerar, och konkretiserar faktainnehållet.

Interaktivt och multimodalt
Text och bild varvas med självrättande tester som tränar fakta och begrepp. All text finns dessutom inläst för de som behöver extra stöd eller söker variation.

Tester och övningar
Här finns självrättande tester och övningar som lyfter aktuella problem och frågeställningar. Varje vecka uppdateras läromedlet med ett nyhetskryss som låter eleverna kontrollera om de följt med i nyhetsflödet den gångna veckan.

Lärarstöd
Lärarstödet innehåller ytterligare arbets- och diskussionsuppgifter. Varje månad läggs det ut en aktuell uppgift, Månadens Kompass, som bearbetar händelser i samtiden och där eleverna måste öva sig i att läsa och ta till sig obearbetade texter i media.
 
Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Kompass till samhällskunskap 100 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Kompass till samhällskunskap 100, digital, elevlic, 12 mån