Kluriga tankenötter : håll hjärnan i trim

Kluriga tankenötter : håll hjärnan i trim

av Gareth Moore
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Kreativ hjärngympa! Utmana dig själv, familjen och dina vänner med tankenötter som både stimuleraroch underhåller. Din hjärna styr hela din kropp, så att hålla den i trim är minst lika viktigt för hälsan som att träna fysiskt.

I Lager

SKU 9789177958307

Beskrivning / Kluriga tankenötter : håll hjärnan i trim

Håll hjärnan i trim!

Utmana dig själv, familjen och vännerna med över 100 kluriga tankenötter  underhållande problemlösning som skärper din tankeförmåga.

Din hjärna styr hela din kropp, så att hålla den i trim är minst lika viktigt för hälsan som att träna fysiskt. Den här boken är fullmatad med övningar skapade för att du ska tänka i nya banor och utmana dig själv. Det är nämligen då du tränar hjärnan som bäst. Typ av övning och svårighetsgrad växlar för att du ska få en varierande träning, och i slutet finns ett facit så att du kan kontrollera dina svar (men ha inte för bråttom med att kika där).

Bara några minuters hjärngympa varje dag kan leda till märkbar mental förbättring, du vässar minnet och håller hjärnan pigg. Att motionera hjärncellerna kommer dessutom att sänka din stressnivå. Det är helt enkelt avkopplande att gnugga geniknölarna.

Andra titlar i den här serien är Logiska tankenötter och Visuella tankenötter.

Dr Gareth Moore har skrivit hundratals böcker med kluriga tankenötter och annan hjärngympa för såväl vuxna som barn. Böckerna har sålts i miljoner exemplar i över 40 länder och övningarna syns dessutom i mängder av tidningar och tidskrifter. Gareth Moore är också mannen bakom de populära sajterna puzzlemix.com och brainedup.com. Sin doktorsgrad fick han vid Cambridge, där han har arbetat med artificiell intelligens, maskininlärning och språkigenkänning.

 

Mer information:

Isbn9789177958307
FörlagBokförlaget Polaris
Publishing date1 juni 2022
Media formatBok
Binding typeHäftad
SpråkSvenska
Extent value139
Författare Gareth Moore
Translated byAspenstrand, Josefine