Karriärhandbok för kvinnor, E-bok

av Hanna Lumikero, Solveig Norberg
device-tablet E-bok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

"Boken är i en klass för sig." BTJ

Lär dig arbetslivets spelregler och spela dem skickligt! Med 200 smarta (och ibland fula) knep som tar dig i mål, oavsett om du snabbt vill till toppen eller skynda långsamt.

Det är inte alltid den som levererar i tid eller skriver bästa rapporten som blir framgångsrik. Och du kan bli framgångsrik med mindre ansträngning än så om du känner till knepen. Här finns arbetslivet avkodat och förmedlat på ett lättillgängligt, humoristiskt och inspirerande sätt. En del tips passar kvinnor bäst, en del passar alla. Alla passar definitivt inte dig. Plocka dem som matchar din personlighet, dina mål och din arbetssituation.

Exempel på kapitel:
jobba smartare - ditt yttre - tal och kroppsspråk - etikett - ditt sociala jag - att gå vidare - cv - på intervjun - avtalsförhandling - egoboosting

"Boken är i en klass för sig. Utan att överdriva är denna bok den klokaste jag läst hittills i den här genren, och även den roligaste. Innehållet är strukturerat i tvåhundra tips som kortfattat behandlar vanligen förekommande siutationer på en kontorsarbetsplats. Det handlar om både beteende, utseende, sättet att tala och hur du umgås med chefer och arbetskamrater... Med träffsäker humor skildras alla de fällor som duktiga flickor har så lätt för att gå i. På slutet ges handfasta råd i jobbsökarsituationer... Boken har allt man kan begära av en handbok."
Bibliotekstjänst, Lena Löfgren Bjerner

Hanna Lumikero är systemvetare och jobbar med projektledning inom IT. Solveig Norberg är civilekonom och jobbar med marknadsföring av konsumentvaror. Hanna och Solveig har känt varann i över tio år. De har gått på smällar och nått framgång huller om buller. De hade själva gärna haft denna bok för tio år sedan.

SKU 9789174691047

Mer information:

Isbn 9789174691047
Förlag Ordalaget Bokförlag
Utgivningsdatum 26 maj 2014
Typ E-bok
Format PDF med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Hanna Lumikero, Solveig Norberg