Käraste vänner

av Katarina Widholm
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789180502726

Beskrivning / Käraste vänner

Nu kommer den efterlängtade fortsättningen på Räkna hjärtslag och Värma händer. Katarina Widholms älskade romaner om Betty har tagit läsarna med storm och rättigheterna har sålts till flera länder.

Året är 1949 och Betty fyller 30 år.Födelsedagen firar hon tryggt tillsammans medman, barn, släkt och vänner. Äktenskapet medOlof bygger på förtrolighet och vänskap, tillsammanshar de fått sonen Anders. Betty arbetar isin bokhandel, sköter Småtrycksförlaget och harhuvudansvaret för hushållet. Hon bestämmer sigdessutom för att ta körkort.

Men under ytan är allt inte lika bekymmersfritt.Betty känner sig ofta otillräcklig och har dåligtsamvete för att hon inte hälsar på oftare hos moderni Hudiksvall. Olof börjar dra sig undan ochBetty saknar deras gemenskap. Dottern Martinåspås en lysande framtid som sångerska och närhennes biologiske far, Martin Fischer, vill ta uppkontakten med henne blir Betty djupt orolig.Samtidigt hopar sig de ekonomiska bekymrenoch när Betty dessutom blir osams med bäståväninnan Viola är inget längre som det varit.

Käraste vänner är en berättelse om hur vänskapkan bevaras och hur lätt den kan mistas, men detär också en berättelse om hur verklig vänskap kanväxa fram när man minst anar det.

Mer information:

Isbn 9789180502726
Förlag Historiska Media
Utgivningsdatum 21 aug. 2023
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Böckerna om Betty
Antal sidor 408
Författare Katarina Widholm