Kallt blod

Kallt blod

av Mats Norell
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

En dystopisk mardrömsthriller som utspelar sig i en fastighet efter en köldkatastrof. Vi får följa Dantes resa från beskedlig medelsvensson till skrupellös överlevare. Tillsammans med vänligt och ovänligt sinnade grannar uppstår gemenskap, kärlek, sex, konflikter, våld, dramatik och mycket mer.

SKU 9789151915708

Beskrivning / Kallt blod

En natt händer det otänkbara. En dödlig och isande storm sätter klorna i Stockholms kvarter, och stänger in Dante och hans grannar bakom ett tjockt istäcke. Är det tillfälligt eller inte?
Som medlem i bostadsrättsföreningens styrelse får Dante en huvudroll i att försöka lösa de katastrofala följderna. När mörkret börjar falla, sätts den mest förbjudna stenen i rullning. Inget blir som det tidigare varit.
Kallt blod är en spännande och berörande roman som handlar om hur det otyglade djuret i människan lockas fram i en desperat situation, om det sociala spelet, om nära och påtvingad vänskap, om het och rasande kärlek, om makt, våld och konflikter, om längtan samt om det flämtande hoppets ljus som hotar att slockna.

Mer information:

Isbn 9789151915708
Förlag Mano förlag
Utgivningsdatum 30 aug. 2019
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language se
Antal sidor 400
Författare Mats Norell