Laddar ...
Legitimering av tvångsvård : klienter och deras socialsekreterare om LVM

Legitimering av tvångsvård : klienter och deras socialsekreterare om LVM

Rörelseapparatens anatomi : en skelett och ledguide

Rörelseapparatens anatomi : en skelett och ledguide

Ju mer vi är tillsammans

435,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789197890519
Förlag Musikantens Förlag
Publiceringsdatum 30 mars 2012
Format Inbunden
Upplaga 2
Språk Svenska
Längd 200 sidor
Författare Sabina Henriksson
Composer Henriksson, Sabina
Illustratör Thulin, Malin
Alternativa produkter
av Sabina Henriksson
I bokens olika temaavsnitt finns förslag på sånger att sjunga tillsammans, fakta om traditioner och högtider, ordspråk, recept på mat & bakverk och olika enklare smakupplevelser som stimulerar både smak och lukt. Likaså finns tips på saker att göra tillsammans för att stimulera känsel, hörsel och syn.

Sidor med landskapssymboler, ordlekar, djurspår, knopar och en krysslista med många av våra vanliga inhemska fågelarter ingår också liksom information och samtalsunderlag om de olika sångerna och deras upphovsmän.

2 CD-skivor följer med i boken och de innehåller 62 sånger till gitarrackompanjemang, inspelade i ett lugnt tempo för att möjliggöra för de flesta att sjunga med. Alla sångtexter finns med i boken.
Sångerna består av gamla skolsånger och schlagers, folkvisor, visor och sånger av Taube, Skogman, Ramel, Tegnér, Olin, Olrog m.fl samt skämtvisor och årstidsrelaterade sånger.

Detta material är särskilt framtaget för att stimulera och väcka minnen i seniorverksamhet och äldrevård men är också mycket användbart för yngre målgrupper, liksom det kan vara ett inspirationsmaterial för blivande eller redan utbildad vårdpersonal eller aktivitetsansvariga som exempel på hur man kan bygga upp en flerstimulerande samling.

Läsarkommentarer:
Vilket fantastiskt fint material, ska rekommendera det till kommunens alla boenden.

Hej! Jag vill tacka för en väldigt fin bok, det bästa arbetsmaterial jag har arbetat med, det är till stor hjälp för mig med mitt arbete med olika vårdtagare inom vården, och till stor glädje för oss alla.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Ju mer vi är tillsammans