IT-Gänget, E-bok

av Regina Birkehorn
E-bok
Skickas direkt via e-post

Boken handlar om grabbarna Ralf och Robert som är syskon och om kusinerna Göran, Gustav och Gimmy. Deras sommarlov börjar med ett skottdrama, mordförsök och droghandlare. Tillsammans med hjälp av Internet och med kunskap om det magiska ger de sig i kast med att hjälpa en äldre dam att återfå sitt brorsbarn i utbyte mot drogerna som de hittade i hennes källare innan skurkarna tänker skjuta henne.

 ifrån boken:
 - Akta, vi måste ta det lugnt, de kommer inte låta oss komma levande härifrån ifall de får tag på oss, sade Gustav. Källardörren gick att öppna utan besvär. Väl där inne vågade de inte tända lampan. De satte sig ner på huk för att vänja ögonen vid mörkret.- Titta, viskade Gustav vad är det här för något. Det ser ut som klistermärken eller är det frimärken tro? - Få se. Nej du det där är inga frimärken, det ser ut som någon syntetisk drog. - Drog? Det är ju en hel lunta av det.- Vi tar med det, jag kan kolla i labbet.- Kom vi sticker.Precis då hörde de hur en nyckel sattes i dörrlåset. Dörren öppnades och en röst hördes:- Ulrik, hjälp mig med kärringen först innan du trippar.- Fan, vi skjuter´na på en gång.

Det här är början på ett hiskligt äventyr med korrumperade poliser, mordbrand och en flygresa till Londons knarkkvarter. Inte blir det mindre spännande när Gimmy blir skjuten och ingen hittar honom. Till deras hjälp kommer hunden Milo som också får ta del av vad ont människor kan göra när makt, pengar och girighet tar över.

SKU 9789198187731

Mer information:

Isbn 9789198187731
Förlag Crisos
Utgivningsdatum 17 sep. 2014
Typ E-bok
Format PDF med Adobe-kryptering
Språk Svenska
Författare Regina Birkehorn