Laddar ...
Mix kör

Mix kör

Timmy Kent och de mystiska morötterna

Timmy Kent och de mystiska morötterna

Isporten. Elden kommer

194,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789188347237
Förlag Olika Förlag
Publiceringsdatum 26 jan. 2018
Typ Bok
Media format Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Åldersgrupp 9-12 år
Språk Svenska
Serie Isporten
Längd 244 sidor
Författare Jonna Berggren
Designed by Zimmerman Lamby, Hanna
Alternativa produkter
av Jonna Berggren
Bok

Hela Islandets framtid står på spel. Jamina och Milo måste ta sig till vulkanen Äskkundir för att hämta hem de magiska eldstenarna. De som behövs för att hålla den sista isporten öppen mellan Islandet och vår egen värld. Men samtidigt vibrerar hela isvärlden av motsättningar, en strid om makten verkar ofrånkomlig. Ondskan och isdrottningen samlar sina trupper, redo för en strid mot Islandets övriga folk och varelser.

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! 

Sagt om boken:
Den fjärde delen i serien Isporten är mer spännande än tidigare delar.
Jonna Berggren håller fortfarande samma höga kvalitet. Hennes skildringar av olika sagoväsen och språk är magiskt bra, samtidigt som texten är lättläst. Det finns många visdomsord i hennes berättelse, men bland det viktigaste är att man ska våga stå för vem man är. Berggren har präglat serien med fornnordisk stil. Elden kommer är en bra, spännande och välskriven fantasy för bokslukaråldern.
Anna-Karin Närkling, BTJ

Skriv din egen recension
Du recenserar:Isporten. Elden kommer