Isobels vandring

av Kajsa Ingemarsson
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.

SKU 9789177994374

Beskrivning / Isobels vandring

"Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk." - Litteraturmagazinet

"Man blir lycklig medan man läser. En bok att rekommendera om man vill komma ner i tempo, hitta lugnet och få en fantastisk berättelse!" - Du i Fokus

Isobels vandring är en magisk och suggestiv berättelse bortom tid och rum. En vacker saga som låter oss följa med den unga flickan Isobel och hennes vän Anived i deras spännande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmågor lockar dem långt från hemmets välbekanta trygghet.

Sagan leder de två ungdomarna över vidsträckta slätter, till havets stränder och skogens mörka grönska, men också till ödemarkens fruktlösa torka och ändlösa vidder. För att finna det de söker är de dock tvungna att bege sig ännu längre bort, mot det gåtfulla berget som hägrar i fjärran. Längs vandringen möter de vänner och vägvisare av olika slag, men framför allt möter de två sig själva.

Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över. Isobels vandring utkom första gången 2016.

 

Mer information:

Isbn 9789177994374
Förlag Louise Bäckelin Förlag
Utgivningsdatum 8 apr. 2022
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Antal sidor 262
Författare Kajsa Ingemarsson
Formgivare Timrén, Anders