Iris Biologi 2, digital, elevlic, 6 mån

Iris Biologi 2, digital, elevlic, 6 mån

av Anders Henriksson , Charlotte Bosson
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Iris Biologi 2 digital elevlicens 6 är ett komplett och digitalt läromedel för dig som läser biologi 2 på gymnasiet eller vuxenutbildning. Boken är skriven av Anders Henriksson samt utgiven av Gleerups Utbildning AB. Biologi 2 innehåller bland annat cell- och molekylärbiologi, organismernas funktion genom jämförande fysiologi och anatomi samt mycket annat. Till din hjälp får du exempelvis välskrivna texter samt bra bilder, filmer och animationer för att lättare kunna förstå svåra biologiska processer. Detta digitala läromedel innehåller även självrättande övningar och tester som är mycket uppskattade.

Det finns många fördelar med att välja den digitala versionen av detta läromedel:

Alltid material som är uppdaterat

En stor fördel med ett digitalt läromedel är att det är lättare för förlaget att hålla det uppdaterat vilket leder till ett bättre undervisningsmaterial till dig som elev.

Interaktivt och multimodalt lärande

I de flesta digitala läromedlen från Gleerups Utbildning AB erbjuds bland annat övningar, självrättande tester och bra bildspel. Man kan även använda sig av talsyntes vilket innebär att din dator läser texten för dig. Läromedlet ger användaren möjlighet till en mer personlig inlärning jämfört med en fysisk bok. Förutom att detta digitala läromedel ger bra hjälp för studieteknik så kan användaren anpassa många detaljer för att passa varje individ. Exempelvis kan man ändra utseende som bakgrundsfärg och storlek på text. Man kan även använda sig av verktyg som att skapa favoriter, göra markeringar och anteckningar. Läraren ges med detta digitala läromedel större möjlighet och flexibilitet att skapa ett mer individanpassat lärande för eleven.

Teknisk info

Iris Biologi 2 digital elevlicens 6 mån fungerar på dator, surfplatta och smarttelefon/smartphone.

I Lager

SKU 9789140684066

Mer information:

Isbn9789140684066
Licenstid6 månader
FörlagGleerups Utbildning AB
Publishing date9 aug. 2013
Media formatOnlineprodukt
Edition1
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Book collectionIris
Författare Anders Henriksson, Charlotte Bosson