Intraprenören -Nyckeln till innovation, E-bok

av Birgitte Stjärne
device-tablet E-bok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Hemligheten bakom framgångsrik innovation – Intraprenören! Vad gör vissa företag mer innovativa och framgångsrika än sina konkurrenter? Enligt forskarna beror det på hur man använder sig av sina mest kreativa medarbetare – intraprenörerna. De som driver utveckling och förändring i sitt arbete. World Economic Forum kallar dem för ”the Hidden Entrepreneurs”.

Intraprenörerna själva är ofta medvetna om att de skiljer sig från sina kollegor, men inser inte hur speciella de är. Deras egenskaper och starka drivkrafter gör dem unika och det krävs särskilda förutsättningar för att de ska lyckas. Men när allt fungerar som bäst skapar de innovationer som kan bli otroligt framgångsrika.

Men vad behöver en intraprenör för att lyckas? Den här boken är en praktisk guide för ledare, chefer och intraprenörer. Här presenteras intraprenörernas egna erfarenheter tillsammans med analyser och råd av författaren och intraprenören, Birgitte Stjärne, med stöd av aktuell forskning inom bl.a. intraprenörskap, kreativitet, motivation, arbetsklimat och ledarskap.  

Med hjälp av forskning och intervjuer introducerar författaren läsaren till en värld där ingenting är omöjligt. Fokus ligger på att skapa strukturer och en kultur och ledarskap som gynnar innovation och samtidigt öka kunskapen om hur man kan identifiera och stödja intraprenörer på arbetsplatsen.

SKU 9789198446241

Mer information:

Isbn 9789198446241
Förlag Kraftsamlarna Förlag
Utgivningsdatum 26 nov. 2019
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Birgitte Stjärne