Inte som vanligt

av Ann-Charlotte Ekensten
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Sam tycker bäst om när allt är som vanligt. Störigt då att Mira alltid vill att han ska testa nytt! Inte som vanligt är en berättelse om att våga utmana sig, ett litet steg i taget. Boken har bara ett par meningar per sida och är rikt illustrerad av Jonna Franssons bilder.

SKU 9789189149427

Beskrivning / Inte som vanligt

/LÄTTLÄST/

Sam gillar när Mira jobbar på gruppboendet Gläntan, där han bor. Men ibland är hon lite jobbig. Som när hon vill att Sam ska testa nya saker. Sam får ont i huvudet bara av tanken. Han tycker bäst om när allt är som vanligt.

Just idag ska Sam och Mira handla. Sam skriver pizza på sin lista. Mira undrar om han inte ska testa något nytt. Pizza äter du ju varje dag, säger hon. Helst inte, tänker Sam. Men väl i affären stöter Sam på ett ännu större problem. Hans plånbok är borta!

Inte som vanligt är en bok om att våga utmana sina vanor och rädslor, men också en påminnelse om att det är okej att göra det en liten bit i taget. Boken har bara ett par meningar per sida och är rikt illustrerad av Jonna Franssons bilder.

Ann-Charlotte Ekensten är en erfaren och uppskattad lättlästförfattare. Hon brinner för att alla ska få uppleva läsglädje, oavsett förutsättningar. Vid sidan av författarskapet arbetar hon som skrivpedagog och föreläsare.

Lättlästnivå: 1 - Lättast

Mer information:

Isbn 9789189149427
Förlag LL-förlaget
Utgivningsdatum 3 maj 2023
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Antal sidor 28
Författare Ann-Charlotte Ekensten
Illustratör Fransson, Jonna