Inte ska väl Humphrey Bogart gråta

av Lasse Ekstrand
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Till utseendet var fadern en kopia av Humphrey Bogart. Nu har han varit död i många år. Sonen, ett sladdbarn, söker sin far. Sonens minnesbilder är få, men minnet av faderns lukt får bilderna att klarna. En självutlämnande och hudlös text. Men också en tragikomisk bok, om en far och en son och en mor, som alla söker nå varandra. I den långsamt framåtlunkande deformerande vardagligheten. Lasse Ekstrand är författare och samhällsvetare. Han har skrivit ett flertal böcker, bl a om arbete och medborgarlön, Joseph Beuys och livskonsten.

SKU 9789173745734

Beskrivning / Inte ska väl Humphrey Bogart gråta

Till utseendet var fadern en kopia av Humphrey Bogart.
Nu har han varit död i många år. Sonen, ett sladdbarn, söker sin far. Sonens minnesbilder är få, men minnet av faderns lukt får bilderna att klarna. En självutlämnande och hudlös text. Men också en tragikomisk bok, om en far och en son och en mor, som alla söker nå varandra. I den långsamt framåtlunkande deformerande vardagligheten.

Lasse Ekstrand är författare och samhällsvetare. Han har skrivit ett flertal böcker, bl a om arbete och medborgarlön, Joseph Beuys och livskonsten.

Mer information:

Isbn 9789173745734
Förlag Bokförlaget Korpen
Utgivningsdatum 1 maj 2000
Typ Bok
Format Pocket
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie En text för var dag
Antal sidor 203
Författare Lasse Ekstrand