Laddar ...
Myrios Fredskåren Novellpaket (pdf+mp3)

Myrios Fredskåren Novellpaket (pdf+mp3)

Myrios Jag ringer mina bröder Novellpaket (pdf + mp3)

Myrios Jag ringer mina bröder Novellpaket (pdf + mp3)

Insikt Naturkunskap 1b Lärobok Digitalbok

199,00 kr
Skickas direkt via e-post
Isbn 9789127431843
Förlag Natur & Kultur Digital
Publiceringsdatum 15 apr. 2012
Media format Onlineprodukt
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Författare Lisa Kirsebom
Alternativa produkter
av Lisa Kirsebom
Digitalt läromedel

Insikt Naturkunskap beskriver på ett elevnära sätt naturvetenskapens koppling till vardagen. Inspirerande bilder väcker nyfikenhet för vad naturen betyder för oss och hur vi själva påverkar den. Böckerna lägger stor vikt vid att eleven ska utveckla ett kritiskt förhållningssätt till naturvetenskapliga resultat och ovetenskapligt grundade påståenden. 

Insikt Naturkunskap 1a och 1b

Böckerna behandlar vår roll på jorden, vilken påverkan vi har på de naturliga kretsloppen och vilka konsekvenser vårt handlande får. Böckerna lyfter också vetenskapens möjligheter och vårt ansvar för dess risker.

1b täcker kurserna 1a1 och 1a2. I Insikt 1b behandlas människokroppen från litet till stort med fokus på livsstil och hur denna påverkar hälsan. En bra bas ges för att bredda kunskaperna kring lust, kärlek och sexualitet.

Naturkunskap 2

I Insikt Naturkunskap 2 behandlas universums och jordens bildande, människokroppens organ och organsystem och hur evolutionen skapat den mångfald av organismer vi ser idag. Den tar också ett grepp om organiska och oorganiska ämnen i vardagen och hur naturvetenskapliga metoder och teorier bidragit till det liv vi lever.

Lärarhandledning

Här finns bland annat kommentarer till boken, instuderingsuppgifter, sammanfattningar av kapitlen och förslag på laborationer. Lärarhandledningarna består av nedladdningsbara pdf:er, som kan delas med lärarna.

Digitalbok

Serien finns även som digitalböcker. Här är all text inläst och dessutom har de funktioner som sökbart innehåll, bokmärkning, länkad innehållsförteckning och zoomfunktion. Dina elever kan lätt koppla upp sig mot boken när de vill och var de än befinner sig. Du kan också använda den med projektor för genomgångar i klassen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Insikt Naturkunskap 1b Lärobok Digitalbok