Ingång sfi kurs A, B, C & D, digitalt läromedel, elev, 6 mån

av Gleerups
desktop-computer Digitalt läromedel
wifi Kräver internetuppkoppling
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Ingång är ett heltäckande digitalt läromedel för alla kurser och studievägar inom sfi. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner. 

I Ingång digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

SKU 9789151102634

Beskrivning / Ingång sfi kurs A, B, C & D, digitalt läromedel, elev, 6 mån

Ingång är ett heltäckande digitalt läromedel för alla kurser och studievägar inom sfi. Ingång passar även för språkintroduktionsprogrammet.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Ingång är ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. För att lyckas med sfi-undervisningens många utmaningar krävs både varierande texttyper och olika svårighetsnivåer. I Ingång finns allt du behöver för att individanpassa din undervisning utan att du behöver lägga tid på att leta efter kompletterande material.

Interaktivt och multimodalt
I Ingång finns allt ljud inläst och är bara en knapptryckning bort.

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse och hjälper dem att tillgodogöra sig innehållet ännu bättre. Här finns uppgifter som kan göras på skärm, men även utskrivbart arbetsmaterial när eleverna till exempel behöver träna på handskrift.

Lärarstöd
I lärarversionerna finns lärarhandledning med konkreta tips på lektionsplanering och kopieringsunderlag. Här kan du även följa elevernas arbete via den inbyggda resultatsidan, skicka kommentarer och anvisningar till eleverna eller lägga till och dela egna övningar med dina elever och kollegor.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Ingång har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Obs! Väljer du att prova läromedlet gratis, via länken ovan, får du tillgång till delar av läromedlet, material för kurs B, C och D.  

Mer information:

Isbn 9789151102634
Licenstid 6 månader
Förlag Gleerups Utbildning AB
Utgivningsdatum 15 mars 2019
Typ Onlineprodukt
Upplaga 1
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Serie Ingång
Författare Gleerups