Idrott och hälsa för högstadiet Digitalbok

Idrott och hälsa för högstadiet Digitalbok

av Kristian Berglin
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Ett helt nytt högstadie läromedel skrivet för de nya kursplanerna 2021 med fokus på teori undervisningen i Idrott och hälsa.

I Lager

SKU 9789127457614

Beskrivning / Idrott och hälsa för högstadiet Digitalbok

Lätt att varva teori med praktik

Idrott och hälsa för högstadiet består av korta kapitel med teori som utgår ifrån det centrala innehållet i kursplanen för årskurs 7-9. Kapitlen är fristående och kan läsas i valfri ordning. Upplägget gör det lätt för dig som lärare att varva teoriundervisning med praktik under hela högstadiet.

Tydlig struktur

Idrott och hälsa för högstadiet innehåller moderna lättlästa texter och uppgiftersom stöttar inlärningen. Strukturen är tydlig och gör det enkelt för dina elever att förstå vad som ska läsas, vad de förväntas lära sig och hur teori och praktik i ämnet hänger samman. Varje kapitel inleds med lärandemål, viktiga begrepp och en uppgiftför att tydliggöra innehållet och aktivera elevernas förkunskaper. Kapitlen avslutas med olika sorters uppgifter som hjälper eleverna att bearbeta innehållet med sikte på målen i kursplanen.

Lärarhandledning

Lärarhandledningen förklarar hur Idrott och hälsa för högstadiet kan användas i undervisningen, till exempel med förslag på i vilken ordning och i vilken årskurs de olika kapitlen passar in, hur lektionerna kan läggas upp och vilka praktiska moment som passa ihop med den aktuella teorin. Den innehåller även förslag på hur du och dina elever kan arbeta med uppgifterna i elevboken.

Digitalbok

Den tryckta bokens digitala motsvarighet med sökbart innehåll, länkad innehållsförteckning och bokmärkning.

Lärarhandledning

Webbaserad lärarhandledning. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Mer information:

Isbn9789127457614
Licenstid12 månader
FörlagNatur & Kultur Digital
Publishing date25 nov. 2021
Media formatOnlineprodukt
UtbildningsnivåGrundskola 6-9
SpråkSvenska
Extent value150
Författare Kristian Berglin