Hilma: Ridlägrets hemligheter, E-bok

av Ulla M. Nissen
E-bok
Skickas direkt via e-post

Äntligen ridläger! Hilma längtar efter att få bada med ponnyerna, ge sig ut på långritter och hänga med stallkompisarna. Hennes högsta önskan är så klart att Harry ska bli hennes lägerhäst.
Veckan bjuder på fantastiska och roliga upplevelser, trots att det smyger runt sadeltjuvar i trakten. Ridlägret är också fullt av hemligheter, som den Hilma och Hugo har tillsammans. Eller den största av dem alla, den om ridlärarens planer för Hilma. Men innan hon kan avslöja något för kompisarna måste hon först visa vad hon går för. Detta är mer än en vecka på ridläger – det här hennes livs chans!
Ridlägrets hemligheter är den andra fristående delen i Ulla M. Nissens bokserie om Hilma. Läsaren får följa med in i hästens underbara värld, och genom Hilma ta sig an utmaningar både på och bredvid hästryggen.


Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och växte upp i Norrland, men bor idag i Täby. Hon har arbetat med information och marknadsföring. Ulla hade något viktigt att berätta när hon skrev två ungdomsromaner. Nu förflyttar hon sig till hästvärlden och sitt största intresse: ridningen.

SKU 9789176972922

Mer information:

Isbn 9789176972922
Förlag Lilla Hoi
Utgivningsdatum 21 maj 2021
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Serie Hilma
Författare Ulla M. Nissen