Laddar ...
Mitt liv som Nigerian : en bildbok för vuxna

Mitt liv som Nigerian : en bildbok för vuxna

Sucka mitt hjärta men brist dock ej

Sucka mitt hjärta men brist dock ej

Happy earthday : lustbara kåserier

198,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789163177675
Förlag Andromeda
Publiceringsdatum 1 jan. 2005
Media format Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Längd 160 sidor
Författare Ralph Lundsten
Designed by Lundsten, Ralph, Walldén, Joakim
Illustratör Sapokaite, Diana, Aratoun, Pontus, Hartzell, Birgitta, Bonnétt, Christel, Bauer, John, Arnold, Hans...
Fotograf Ehrs, Bruno
Alternativa produkter
av Ralph Lundsten
Bok
Bok + CD

HAPPY EARTHDAY är en ljuflig samling kåserier där det lilla och det stora, livets alla tankar möts i en sällsam blandning av humor och poetiskt allvar – allt förmedlat av den Andromedanske elektronmusikmästaren och svenske kosmopoliten RALPH LUNDSTEN.

Tre av Kåserisamlingarna härrör från hans oerhört populära Sommarprat från 80-talet, som enligt producenten Lasse Gurell tillhör de mest omtyckta som Sveriges Radio någonsin sänt! Redan efter första sommarprogrammet bildades Andromeda Fan Society, en fanclub som vid denna boks utgivning existerat i mer än 23 år!

Många var det nog som sommaren 1981 fick kaffet i vrångstrupen, när sändningana från Sveriges Radio ändrade karaktär och det genom eterns vågor kom budskap till längtare och och förträngningsexperter om att livet är härligt och framtiden ljus, att politik, religion och prestationshysteri är pseudohändelser som tillfälligt skymmer den stora verkligheten - tillvarons innersta och ljusa kärna.

Boken inleds med nya kåserier från 2004, som också bifogas på CD, inlästa av författaren, och tillika tonsättarens undersköna musik!

I mild anarkistisk anda informeras Du om vad som gäller i tid och rum - vadan och varthän och var det kosmiska skåpet skall stå. Om man säger så...
Skriv din egen recension
Du recenserar:Happy earthday : lustbara kåserier