Handbok för karriärister - 379 smarta tips som gör dig oumbärlig på jobbet, E-bok

av Stefan Ekberg
device-tablet E-bok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Den här boken är inte för alla. Den är skriven för dig som förstår vad som redan håller på att hända på den svenska arbetsmarknaden och som vill ha ett försprång:

Här är bakgrunden:
Den pågående automatiseringen har slagit ut 450 000 jobb mellan 2006 och 2011 säger Stefan Fölster i DN Hälften av alla jobb i Sverige beräknas försvinna inom tjugo år enligt forskare. Experter i Svenska Dagbladet frågar sig vad som händer om dessa jobb inte ersätts. I DN undrar sociologen Roland Paulsen vad tjänstemän ska jobba med i framtiden, när robotarna tar över. Per Schlingmann dödförklarar arbetslinjen i DN Automatisering sätter press på lönerna de närmaste tjugo åren enligt Dagens Industri.
...och det är bara ett litet urval från den senaste tidens artiklar om hur arbetsmarknaden förändras.

Det du måste våga fråga dig själv nu är: Är jag konkurrenskraftig?

Svaret på frågan är faktiskt väldigt enkel: Ja, det är du. Men det är några viktiga saker du måste tänka på för att bli en av dem som blomstrar på en framtida arbetsmarknad.

I Handbok för karriärister får du alla verktyg du behöver för att bli konkurrenskraftig, ja till och med oumbärlig på jobbet men inte bara det - du får tipsen, knepen och strategierna som ger dig en spikrak karriär.
Här kan du läsa mer om tankarna bakom i tidningen Civilekonomen

Här är en del av vad du får:

Stick ut på jobbet – det är dags nu
27 tips som ger dig en överlägsen konkurrenskraft på jobbet 35 konkreta tips om hur du tar befälet och initiativen på jobbet Hur du utvecklar ditt personliga varumärke så att ingen missar det
Skaffa udden du vill ha
Så blir du ansedd som experten på ditt område Så ser du till att dina verktyg alltid är vassare än alla andras Hur du marknadsför dig själv på jobbet (skryter på rätt sätt alltså)
Sköt om dina jobbrelationer och klättra högre
Hur du får en fantastisk relation till din chef – 37 fantastiska tips 13 saker alla klantskallar säger till chefen för ofta 21 smarta sätt att bli dina kollegors bästa kollega Så dansar du dig igenom minfälten i kontorspolitiken De 20 mest irriterande sakerna du aldrig ska göra på jobbet Hantera konflikterna på jobbet och kom ut som en vinnare varje gång
Praktiska tips om mer pengar, mer ansvar, viktigare roller
Så förhandlar du upp din lön som ett proffs – tipsen som nästan ingen använder Så spetsar du utvecklingssamtalet och kommer någon vart 15 tips om hur du bygger ett karriärnätverk som inte bara är ett ord
Släpp taget när du fastnar
Har du hamnat i en återvändsgränd – så här går du vidare 36 tecken på att det är dags att sluta på jobbet Hur du skriver din nästa jobbansökan – och får jobbet Så sticker du ut på anställningsintervjun Hur du svarar på de vanligaste intervjufrågorna som ett superproffs
+ många många andra smarta metoder – totalt 379 smarta tips som täcker in allt du behöver veta för att bli oumbärlig på jobbet och ser till att du sitter i förarsätet med hela kontrollen.

Ja, det är en bok för go-getters (i brist på bra svenska ord) och den skäms inte för sig.

Välkommen till Handbok för karriärister.

SKU 9789186909550

Mer information:

Isbn 9789186909550
Förlag Bokförlaget Redaktionen
Utgivningsdatum 18 apr. 2016
Typ E-bok
Format PDF med vattenmärkning
Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Stefan Ekberg