Han, jag & de andra

Han, jag & de andra

av Anneli Parkell
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

I Lager

SKU 9789177856443

Beskrivning / Han, jag & de andra

Hon en trygg, harmonisk kvinna mitt i livet som vare sig är lättskrämde och sällan hetsar upp sig. Hon lever ett välordnat liv som är lugnt och balanserat. En kvinna med otroligt stark intuition, som hon använder sig av för att navigera genom livet. Att hon skulle låta något eller någon få hennes värld i gungning hade hon aldrig kunnat drömma om.

Den dagen han gör entré i hennes liv, slår det henne genast att han inte bara kommer göra intryck utan han kommer göra avtryck i hennes liv. Det slår gnistor om dem och deras möte ger ringar på vattnet. Den dragningskraft de har till varandra är det ingen som missar.
Att han kommer att vända upp och ner på hennes helylle värld säger hennes magkänsla henne direkt. Men att det skulle bli till ett sådant högt pris hade hon aldrig kunnat drömma om.

Han en före detta idrottsman alltid på väg, mot nya mål och troféer. Hon en gymnasielärarinna, en vuxen kvinna med hög moral, empati och som vill framstå som en förebild. När deras vägar möts finns det ingen återvändo, deras relation och möte kommer att kantas av långt mycket mer än kärlek, erotik och sex.
Det uppdagas inom kort att det finns andra inblandade, som dessutom kom att gör allt i deras makt, för att sätta stopp för deras dragning till varandra. Då är det försent att dra sig ur. De är inne i ett spel där det inte finns någon stoppknapp. Där mörker och ljus, rätt och fel, gränsen mellan sann eller destruktivt kärlek är hårfin. Framför allt ett spel på liv och död.

Mer information:

Isbn9789177856443
FörlagBoD
Publishing date14 okt. 2020
Media formatBok
Binding typeHäftad
Edition1
SpråkSvenska
Extent value192
Författare Anneli Parkell