Gyda – erotisk novell, Ljudbok

av Cupido
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

"Innan jag vet ordet av har Sivs läppar kysst sig neråt och gjort det jag drömmer om. De öppnas och sluts runt Gydas styva bröstvårtor."

Roy är ute på skogsvandring med sin sambo Siv och deras laboratoriechef Gyda. Siv är mjuk och rund medan Gyda är vältränad och pojkaktig. Hon är den som tar täten och hittar den lilla sjön som erbjuder perfekt svalkning i den varma sommareftermiddagen. De pratar och har det trevligt när Gyda plötsligt berättar att hon är naturist och klär av sig. Snart har hon lockat även Siv och Roy till att klä av sig och det är inte bara sommarvädret som gör eftermiddagen het ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

SKU 9788726817805

Mer information:

Isbn 9788726817805
Förlag Cupido
Utgivningsdatum 5 juli 2021
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie Cupido
Längd 00:42:00
Författare Cupido
Read by Markus Granit
Översättning Marcus Bohman