Grundläggande livsmedelshygien uppl 2 Onlinebok (12 mån)

av Ingrid Lindholm
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas via e-post inom 3 timmar under dagtid

Grundläggande livsmedelshygien uppl 2 Onlinebok (12 mån) är en digital kopia av den tryckta boken. Detta är ett läromedel avsett för Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet. Det fokuserar på vikten av hygien för att uppnå hög matkvalitet och innehåller texter med exempel och grupparbetsuppgifter. Boken behandlar personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser, samt svenska och EU-lagstiftningar kring livsmedel. Den ger kunskaper om god hygien vid livsmedelshantering och illustrerar smittkällor, smittvägar och samband med sjukdomar. Boken är skriven på lättförståelig svenska och innehåller konkreta exempel och övningar för att underlätta förståelsen. Används på dator eller surfplatta och kräver internetuppkoppling. Licenstid 12 månader.

SKU 9789147911363

Mer information:

Isbn 9789147911363
Förlag Liber
Utgivningsdatum 19 sep. 2012
Typ Onlineprodukt
Upplaga 1
Utbildningsnivå Gymnasieskolan
Språk Svenska
Serie Grundläggande livsmedelshygien
Författare Ingrid Lindholm