sökträffar artiklar
Filter
Pris
-
x
Checkout using your account
This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Checkout as a new customer
Genom att skapa ett konto får du dessa fördelar:
Grundläggande livsmedelshygien uppl 2 Onlinebok (12 mån) är en digital kopia av den tryckta boken. Detta är ett läromedel avsett för Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet. Det fokuserar på vikten av hygien för att uppnå hög matkvalitet och innehåller texter med exempel och grupparbetsuppgifter. Boken behandlar personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser, samt svenska och EU-lagstiftningar kring livsmedel. Den ger kunskaper om god hygien vid livsmedelshantering och illustrerar smittkällor, smittvägar och samband med sjukdomar. Boken är skriven på lättförståelig svenska och innehåller konkreta exempel och övningar för att underlätta förståelsen. Används på dator eller surfplatta och kräver internetuppkoppling. Licenstid 12 månader.
Grundläggande livsmedelshygien uppl 2 Onlinebok (12 mån) är en digital kopia av den tryckta boken. Detta är ett läromedel avsett för Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet. Det fokuserar på vikten av hygien för att uppnå hög matkvalitet och innehåller texter med exempel och grupparbetsuppgifter. Boken behandlar personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser, samt svenska och EU-lagstiftningar kring livsmedel. Den ger kunskaper om god hygien vid livsmedelshantering och illustrerar smittkällor, smittvägar och samband med sjukdomar. Boken är skriven på lättförståelig svenska och innehåller konkreta exempel och övningar för att underlätta förståelsen. Används på dator eller surfplatta och kräver internetuppkoppling. Licenstid 12 månader.
Isbn | 9789147911363 |
---|---|
Förlag | Liber |
Utgivningsdatum | 19 sep. 2012 |
Typ | Onlineprodukt |
Upplaga | 1 |
Utbildningsnivå | Gymnasieskolan |
Språk | Svenska |
Serie | Grundläggande livsmedelshygien |
Författare | Ingrid Lindholm |