Gråtider, E-bok

av Linda Andersson
device-tablet E-bok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Inom en snar framtid står jorden beredd att möta sitt dystra öde, ett öde vi människor varit med om att skapa. Den ena naturkatastrofen efter den andra vittnar om att undergången kommer lite närmre för varje dag som går. Jorden är överbefolkad och svälten har nått nya höjder, inget land går längre skyddat.
Något måste alltså göras, snabbt. En världsregering tillsätts och förhoppningarna är stora. Men istället blir detta början på en ny sorts människoförföljelse, dolt under allsköns bortförklaringar och lögner.
Snart står mänsklighetens sista gnutta hopp till små underjordiska motståndsrörelser som genomskådat den egensinniga regeringen. Men hur ska de finna bevis? Och är det kanske redan för sent?

Linda Andersson, född 1981, är född och uppvuxen i den lilla staden Eslöv. Hon har alltid drömt om att bli författare och Gråtider är den tredje bok hon skrivit.
Hon är utbildad personalvetare med inriktning mot psykologi och har även läst genuspsykologi. Ämnen som hon gärna låter ta plats, på ett eller annat sätt, i sina böcker.

SKU 9789175698366

Mer information:

Isbn 9789175698366
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 27 okt. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Linda Andersson