Göteborg är alltid någon annanstans, E-bok

av Siddhartha Sebastian Larsson
E-bok
Skickas direkt via e-post

Det börjar ganska bra. Sid och Jessica lever ett stilla liv i Göteborg. De har köksstolar, köksbord, ett vardagsrum, en stor säng och de har sylt och ost på sina smörgåsar. Räcker inte det? Vad mer ska till för att överleva en kärleksrelation?

Sid befinner sig inte längre i Las Vegas, Bangkok eller Paris. Nej, andra delen av Siddhartha Sebastian Larssons romantrilogi utspelar sig enbart i Sverige. Det är en studie i socialrealism, som ställer obekväma, men nödvändiga existentiella frågor.

Drivkraften att lyckas från första boken är utbytt mot tarvliga försök att sälja prylar på nätet, Buddha  är utbytt mot ett Gudssökande, och pokerspelandet utbytt mot roulett. Denna fristående uppföljare till Buddha i Las Vegas uttrycker en stark längtan efter kärlek, barn och tillhörighet.

"Siddharta Sebastian Larsson fångar in så mycket vardag, problematik och tankar hos den unga generation han skriver om. De populärkulturella referenserna är otaliga, igenkänningsfaktorn hög. Språket är vackert och poetiskt, ibland med lundellskt långa passager utan punkt."
- Linn Svalö, Helsingborgs Dagblad

"Väntan på Godot i diskbänksrealismens tecken." - Tidningen Kulturen

 "En läsvärd kärleks- och samtidshistoria" - Kvällsposten, Jonas Bergh

"Texten fångar västerlandets vitt spridda rotlöshet och oförmåga att engagera sig... oförsonlig samtidsblues med träffsäkerhet och absurd humor." - Tidningen Kulturen

"Bara så märkvärdig som den behöver vara" - Sydsvenskan, Maria Kuchen

 Om Buddha i Las Vegas

"Gripande på djupet"
- Sydsvenskan

"Djärv och originell"
- Borås Tidning

"En generationsroman som sätter fingret på livets viktigaste frågor"
- Malmö Fria

"Hejdlös och väldigt charmig debutroman om hur det är att växa upp i dag, i ett land som har hur mycket kropp som helst men nästan helt förlorat sin själ."
- Tidningen Kulturen

"Larsson skriver med driv"
- Arbetarbladet

SKU 9789187576270

Mer information:

Isbn 9789187576270
Förlag Miders Förlag
Utgivningsdatum 9 apr. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Siddhartha Sebastian Larsson