Laddar ...

Gleerups idrott och hälsa 7-9, digital, elevlic, 12 mån

av Izabela Seger , Danne Nilsson , Annika Eklund , Hannes Broomé
Digitalt läromedel
Läs mer
198,00 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789140695604
FörlagGleerups Utbildning AB
Publiceringsdatum14 juni 2017
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåGrundskola 6-9
SpråkSvenska
SerieIdrott och Hälsa
Författare Izabela Seger, Danne Nilsson, Annika Eklund, Hannes Broomé
Skriv din egen recension
Du recenserar:Gleerups idrott och hälsa 7-9, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups idrott och hälsa 7-9 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån det centrala innehållet.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Eleverna får bra förutsättningar att utveckla sin rörelseförmåga, sina kunskaper och färdigheter inom orientering, friluftsliv, livräddning och träning i olika former, samt vetskap om hur träning tillsammans med kost påverkar vår hälsa. Eleverna ges även förutsättningar att se samband mellan beroendeframkallande medel, dopning, kroppsideal och ohälsa.

Interaktivt och multimodalt
Avsnitten inleds med en inspirationsfilm med tillhörande diskussionsfråga eller en bild med tillhörande fråga. Pedagogiska instruktionsfilmer och filmade teorigenomgångar ger eleverna grundläggande eller djupare förståelse för innehållet i respektive avsnitt. Det finns även filmer med tips på och instruktioner till rörelser inom olika moment.

Tester och övningar
Till varje avsnitt finns interaktiva, självrättande snabbkoll-frågor. Frågorna omfattar framförallt begrepp och faktakunskaper. I resultatvisningen kan du följa upp resultaten av övningarna.

Lärarstöd
Lärarmaterial med tips och förslag på lektionsplanering och bedömning, stöd för undervisningen och övningsuppgifter.

Personlig lärupplevelse
Stöd för smart studieteknik som ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Täcker kursplanens alla delar och det centrala innehållet där du som lärare har stor flexibilitet att lägga upp undervisningen på det sätt som passar dig och dina elever. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med en eller flera elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430