Laddar ...
Rivstart A1+A2 Lärarhandledning Webb, andra upplag

Rivstart A1+A2 Lärarhandledning Webb, andra upplag

Insikt Naturkunskap 1a:1 Lärarhandledning Webb

Insikt Naturkunskap 1a:1 Lärarhandledning Webb

Genial 3 Lärarhandledning Webb, andra upplagan

1 609,00 kr
Skickas direkt via e-post
Isbn 9789127430396
Förlag Natur & Kultur Digital
Publiceringsdatum 26 sep. 2011
Media format Onlineprodukt
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Längd 193 sidor
Författare Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg Trolleberg
Alternativa produkter
av Marie-Louise Sanner , Lena Wennberg Trolleberg
Digitalt läromedel

Fyra allt-i-ett-böcker

Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. 

Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. 

Inspelningar

Elevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen.

Lärarhandledning

Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan.

Kostnadsfritt extramaterial

Génial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar.

Digitalbok

Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med digitalboken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Genial 3 Lärarhandledning Webb, andra upplagan