Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3

av Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg
desktop-computer Digitalt läromedel
wifi Kräver internetuppkoppling
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Génial vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen Fyra allt-i-ett-böcker

Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor...

SKU 9789127420618

Beskrivning / Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3

Génial vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen Fyra allt-i-ett-böcker

Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.

Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. Elevens ljudfiler ingår och finns på webben.

Inspelningar

Inspelningarna finns att köpa både som nedladdningsbara ljudfiler och på elev-cd (mp3). De finns även på webben och nås via en kod. Lärarens cd-skivor (audio) innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.

Lärarhandledningar

Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.

Digitalbok

Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Fördelen med den digitala allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

Teknisk beskrivning

Behöver du information om tekniska krav för mp3-filer eller andra produkter läs mer på www.nok.se/tekniskakrav eller kontakta oss på [email protected] eller 08-453 87 00.

Mer information:

Isbn 9789127420618
Licenstid 12 månader
Förlag Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum 21 juni 2011
Typ Onlineprodukt
Format Mp3 - en fil
Upplaga 1
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Serie Génial
Författare Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg