Fritagningen, Ljudbok

av David Robbins
volume-up Ljudbok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Det tredje världskriget lämnade världen ödelagd. I förödelsen på den amerikanska kontinenten är Frihetsfederationen, den fria världens sista utpost, hårt pressad. Den har stått emot de senaste attackerna från de Sovjetiska styrkorna men när ryssarna lyckas infiltrera federationens kärna, verkar dess fall vara slutgiltigt. Samtidigt har ryssarna tillfångatagit Vikingarna - federationens starkaste allierade. Det blir upp till Blade och hans krigare frita Vikingarna för att säkra federationens överlevnad.

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer - science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under synonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade(en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.

SKU 9788726482898

Mer information:

Isbn 9788726482898
Förlag Saga Egmont
Utgivningsdatum 23 mars 2020
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie De överlevande
Längd 05:04:04
Författare David Robbins
Read by Sebastian Karlsson
Översättning Ansis Grinbergs

Alternativa produkter