Från hat till kärlek, E-bok

av Barbara Cartland
device-tablet E-bok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

När Nerina får veta att hennes kusin Elizabeth kommer tvingas gifta sig med sir Rupert Wroth mot sin vilja tar hon ett drastiskt beslut. Nerina tar sin kusins plats vid bröllopet medan Elizabeth ger sig av med mannen hon älskar. Fast besluten att aldrig falla för någon man finner sig nu Nerina i en skrämmande värld full av intriger, politik och hemligheter. Men det som skärrar Nerina mest av allt är att hennes känslor för sir Rupert Wroth sakta men säkert börjar förändras ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

SKU 9788711654286

Mer information:

Isbn 9788711654286
Förlag Saga Egmont
Utgivningsdatum 23 feb. 2021
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Serie Den eviga samlingen
Längd 0
Författare Barbara Cartland
Översättning May Engvall