Laddar ...
Klara svenskan åk 6 Lärarwebb 12 mån

Klara svenskan åk 6 Lärarwebb 12 mån

Framåt B Lärarhandledning Webb, andra upplagan

Framåt B Lärarhandledning Webb, andra upplagan

Framåt A Lärarhandledning 3 Webb, andra upplagan

619,00 kr
Skickas direkt via e-post
Isbn 9789127456150
Licenstid 12 månader
Förlag Natur & Kultur Digital
Publiceringsdatum 1 mars 2019
Media format Onlineprodukt
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Författare Margareta Mörling
av Margareta Mörling
Kräver internetuppkoppling
Digitalt läromedel

Framåt är ett heltäckande läromedel för sfi kurs A-C. Eleverna utvecklar ett fungerande vardagsspråk genom läs- och skrivinlärning, samtidigt dom de får inblick i de delar av samhället som är vanligt att de kommer i kontakt med. Alla fristående kapitel i Framåt innehåller en återkommande tydlig arbetsmetod, vilket gör att du fritt kan välja bland de teman som finns.  

Framåt A

Framåt A består av tre elevböcker, A1, A2 och A3, som hjälper till att ge eleverna ett basordförråd och en god start på läs- och skrivinlärningen. Böckerna bygger upp och ökar ordförrådet steg för steg med inledande läs- och skrivträning och mycket repetition. Ordbildsmetoden kombineras med bokstavsinlärning. Parallellt löper läsinlärning baserad på metoden Läsning på Talets Grund. Till varje elevbok finns webbövningar och inläst text. Dessutom fi nns inlästa ordlistor på ara-biska, dari och somaliska.

Lärarhandledningar

Till varje elevbok hör en webbaserad lärarhandledning. Licensen gäller för en lärare i 12 månader. De innehåller ett omfattande material. Till varje sida i elevboken finns bland annat instruktioner, extra övningar, genomgångar, kopieringsunderlag och uttalsstöd. Lärarhandledning A1 innehåller även en läs- och skrivinlärningskurs som eleven kan arbeta med parallellt med elevboken.

Kostnadsfritt extramaterial

Framåt fortsätter på webben! Här finns extramaterial som ordlistor med översättningar till arabiska, dari och somaliska, webbövningar och inläst text. 

Digitalbok

Framåt B och Framåt C finns som digitalböcker med inläst tal. 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Framåt A Lärarhandledning 3 Webb, andra upplagan