Frälsaren i Burlington

av David Baldacci
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789178352098

Beskrivning / Frälsaren i Burlington

ÖVER 150 MILJONER SÅLDA BÖCKER!

FBI-agenten Amos Decker minns allt. Det betyder inte att han vet allt, inte ens allt om sitt eget förflutna.  

När Amos Decker besöker hemstaden Burlington i Ohio tillsammans med FBI-kollegan Alex Jamison konfronteras han av en till synes okänd man. Namnet däremot känner Decker genast igen: Meryl Hawkins. 

Hawkins var den förste som Decker satte dit för mord. Åren i fängelse har fått Hawkins att åldras till oigenkännlighet. Trots att han nu är döende hävdar han fortfarande att han blev oskyldigt dömd för mord.

Kan Decker ha gjort ett misstag för alla dessa år sedan? När han börjar gräva i det gamla fallet hittar Decker en koppling till ett nytt brott ett brott - ett brott som han kanske fortfarande kan stoppa. 

Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

Pressröster  

"Omöjlig att lägga ifrån sig. Decker är en av de mest originella brottsutredare som en författare har skapat en mästerlig bästsäljare." Washington Post om Amos Decker-serien   

"Baldacci är lysande" Sunday Times  "En av världens mest sålda thrillerförfattare, Baldacci, behöver knappast någon introduktion. Mästerlig intrig." Daily Mail   

Mer information:

Isbn 9789178352098
Förlag Bokfabriken
Utgivningsdatum 15 apr. 2020
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Original language en
Serie Amos Decker
Antal sidor 443
Författare David Baldacci
Översättning Holmberg, John-Henri