Förhandling till vardags, E-bok

av Pelle Mårtenson
E-bok
Skickas direkt via e-post

Är du bra på att förhandla upp din lön, sälja bilar och pruta på varor och tjänster? Min uppfattning är att få människor svarar ja på den frågan. Ändå finns det väldigt få böcker om förhandling i jämförelse med många andra ämnen. Särskilt när det gäller grundläggande böcker på svenska.

Detta är en grundläggande bok inom förhandlingsteknik som vänder sig till dig som vill bli bättre på affärer och förhandling i vardagslivet och tjäna och spara en skön slant.

Jag som skrivit boken har under många år samlat exempel på bra och dåliga förhandlingssituationer jag stött på i vardagen. Enkla och lättbegripliga exempel som vanliga människor känner igen sig i. 

Boken vänder sig inte till dig som gör miljardaffärer utan till dig som vill bli en bättre vardagsförhandlare. Situationer som jag tror att du har och kommer att fortsätta ställas inför är till exempel löneförhandling, bilförsäljning, inköp av kapitalvaror eller diverse tjänster.

Boken behandlar grundläggande tankesätt, psykologi, prutning, argumentation och en hel del specialtrick plockade från garvade förhandlare.

Börjar en förhandlingssituation närma sig och förberedelsetiden känns alldeles för kort? Då garanterar jag att du inte hittar en lämpligare bok än den här. E-formatet gör att du har den i handen direkt och bokens korta omfång gör att du hinner förbättra dina kunskaper och förhoppningsvis göra en bättre affär trots den knappa tiden.

Lycka till!

SKU 9789163734717

Mer information:

Isbn 9789163734717
Förlag Kreativa tankar
Utgivningsdatum 7 juni 2013
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Pelle Mårtenson