Laddar ...
Slottet Död

Slottet Död

Under ytan

Under ytan

Flykt undan Mörkret

168,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987243
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 21 juli 2018
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 5
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen
Längd 396 sidor
Författare Joe Dever
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco, Longmore, Richard
Översättare Lundström, Simon
Alternativa produkter
av Joe Dever
Bok

Du är Ensamma Vargen. I ett förödande anfall har Mörkermästarna förstört ditt kloster, där du studerade hos Kai-mästarna. Du är den enda överlevande, och du är på flykt undan mörkret. Du har svurit att hämnas, men först måste du nå Holmgard för att varna kungen för ondskans framryckande styrkor. Mörkrets ihärdiga tjänare jagar dig medan du tar dig fram genom landsbygden. På varje boksida möter du nya utmaningar. Välj dina vapen och färdigheter med omsorg. De är den bästa hjälp du kan få under den mest otroliga och mest fasansfulla färd du gjort i hela ditt liv.  

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som ingår i boken. Ditt agerande spelar roll för den berättelse du läser och vilken typ av äventyr du upplever.

Flykt undan Mörkret är en modern klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad. Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer.

Berättelsen utspelar sig över 550 sektioner, vilket är 200 fler än då berättelsen första gången publicerades 1984. De nya scenerna låter läsaren ta en mer aktiv del i händelser som första gången redan hade inträffat, eller utspelade sig parallellt med bokens huvudsakliga intrig. Nu får du som hjälte chansen att vara en mer handgriplig del av alla de viktigaste händelserna.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Flykt undan Mörkret