Laddar ...
Väktarens vrede : Tistla fäste

Väktarens vrede : Tistla fäste

Eld över vattnet

Eld över vattnet

Fehmarns eldar

189,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987274
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 13 apr. 2017
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Serie Ensamma Vargen Rollspelet
Längd 48 sidor
Författare August Hahn, Joe Denver
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco
Översättare Sahlin, Olle
Alternativa produkter
av August Hahn , Joe Denver
Bok

Det är Fehmarns festivalvecka, men de festliga planerna hotas av vädret. Hettan och torkan är outhärdlig, och giaker på plundringsstråt utnyttjar situationen. Hjältarna dras in i en händelsekedja som är mer illavarslande än de först kunnat ana, med intriger som sträcker sig långt in i Mörkerlanden och där uppgörelsen kommer att stå i ett av Mörkermästarnas vakttorn i Durncrag- bergen. Ett vakttorn som ruvar på mörka hot då en nadziran, en svartmagiker, och en cenerdruid samarbetar för att sätta sina onda planer i verket.

Fehmarns eldar är ett äventyr som tagits fram speciellt för rollspelet Ensamma Vargen Expert. Rollspel är ett unikt och interaktivt sätt att berätta historier tillsammans med sina vänner. Fehmarns eldar är gjort så att den som har rollspelet Ensamma Vargen kan ta upp äventyret och börja spela direkt. Det går att spela klart på några timmar, men spelar ni utan tidspress räcker det till två eller tre spelsessioner.

Reglerna i Ensamma Vargen är så lätta att yngre och ovana spelare kan komma igång direkt. Samtidigt är spelvärlden Magnamund färgstark och detaljerad. Den beskrivs både i annat rollspelsmaterial och i Joe Devers bokserie med soloäventyr om Ensamma Vargen.

Nu är scenen är iordningställd för att spelarnas hjältar ska rädda hela Sommerlund från lågorna! Fehmarns eldar spelas med rollpersoner som hämtas från Ensamma Vargen Expert, med dess mängd av olika hjälteklasser att välja bland. Spelarna får flera alternativ att välja bland, där endast en av de sex färdiga hjältarna är en av Kais krigarmunkar. Det går förstås lika bra att spela med vilka hjältar spelarna än vill, och reglerna i Ensamma Vargens Rollspelsbox räcker för att kunna spela.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Fehmarns eldar