Laddar ...

Favorit matematik 7 Lärarlicens - Digitalt

av Martti Heinonen , Markus Luoma , Leena Mannila , Kati Rautakorpi-Salmio , Timo Tapiainen , Tommi Tikka , Timo Urpiola , Timo Urpiola
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
1 246,00 kr
I Lager
Skickas via e-post inom 1-4 timmar (under arbetsdagar)
Mer information:
Isbn9789144124490
FörlagStudentlitteratur AB
Publiceringsdatum17 aug. 2018
TypOnlineprodukt
Åldersgrupp6-9 år
SpråkSvenska
Författare Martti Heinonen, Markus Luoma, Leena Mannila, Kati Rautakorpi-Salmio, Timo Tapiainen, Tommi Tikka, Timo Urpiola, Timo Urpiola
Skriv din egen recension
Du recenserar:Favorit matematik 7 Lärarlicens - Digitalt
Tydlig, beprövad, strukturerad Den beprövade, finska matematikserien Pii är översatt och bearbetad för svenska förhållanden och har blivit Favorit matematik 7-9. Favorit matematik 7-9 är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Favorit matematik innehåller varierat material oavsett vilken betygsnivå eleven strävar mot. Genom att introducera och befästa matematiken på ett grundligt och strukturerat sätt, i många små steg, får alla elever möjlighet att nå sin fulla potential. Lärarpaketet består av en tryckt lärarbok, tryckt kopieringsunderlag samt digitala resurser. Den tryckta lärarboken har samma innehåll som elevboken, men har kompletterats med huvudräkningsuppgifter och facit till samtliga uppgifter. Boksidorna har kompletterats med länkar till material som är relevant för läraren. I den digitala delen finns lärarboken som e-bok, med klickbara länkar som leder till: Pedagogisk information till lektionens olika delar. Förberedda genomgångar till varje exempel. Komplett facit för nedladdning om man vill skriva ut till eleverna. Formativa frågor till varje lektion. GeoGebra-simuleringar. Kapitelprov med bedömningsanvisningar. Alla kopieringsunderlag som nedladdningsbara filer. I det tryckta kopieringsunderlaget finns, förutom kapitelprov i två versioner med tillhörande bedömningsunderlag, fyra kopieringsunderlag till varje lektion: Öva mer - E-uppgifter. Öva mer - E/C-uppgifter. Öva mer - C-uppgifter. Laborera mer. Allt i det tryckta kopieringsunderlaget finns även för nedladdning och läsning på skärm i den digitala lärardelen. I den digitala elevdelen finns alla kopieringsunderlagen Öva mer för läsning på skärm. Laborera mer och kapitelproven finns bara i lärarpaketet.
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430