Laddar ...

Favorit matematik 3B Lärarlicens - Digitalt

av Katariina Asikainen , Kimmo Nyrhinen , Pekka Rokka , Päivi Vehmas
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
355,25 kr
I Lager
Skickas via e-post inom 1-4 timmar (under arbetsdagar)
Mer information:
Isbn9789144116464
FörlagStudentlitteratur AB
Publiceringsdatum9 juni 2016
TypOnlineprodukt
Åldersgrupp3-6 år
SpråkSvenska
Längd280 sidor
Författare Katariina Asikainen, Kimmo Nyrhinen, Pekka Rokka, Päivi Vehmas
Skriv din egen recension
Du recenserar:Favorit matematik 3B Lärarlicens - Digitalt
Favorit matematik 3B Lärarlicens ger dig allt stöd du behöver för din undervisning och mer därtill. Upplägget i varje lektion är alltid detsamma vilket gör det lätt för dig att organisera och planera. Du kan använda de digitala resurserna som ett smörgåsbord och välja ut det du behöver för en varierad matematikundervisning. Du får, förutom den digitala lärarhandledningen, tillgång till massor av praktiska resurser till din undervisning. På tavlan kan du visa samtalsbilden, förberedda genomgångar steg för steg, elevböckerna, en färdig tavelbild, matematiska problem för det gemensamma arbetet och rikt illustrerade matteordlistor. Läs mer om Favorit matematik 3B Lärarpaket. Läs mer om serien Favorit matematik Instruktionsguider till Favorit matematik Instruktionsguider för föräldrar
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430