Laddar ...
Skärvor ur det förflutna

Skärvor ur det förflutna

Highway Holocaust

Highway Holocaust

Fasornas djungel

168,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789187987410
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 9 okt. 2018
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Åldersgrupp Unga vuxna
Språk Svenska
Original language en
Serie Ensamma Vargen
Längd 416 sidor
Författare Joe Dever, Vincent Lazzari
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Longmore, Richard, Mattioli, Francesco
Översättare Lundström, Simon
Alternativa produkter
av Joe Dever , Vincent Lazzari
Bok

Du är Ensamma Vargen - den siste av Kais krigarmunkar. Ditt sökande efter Magnakais dolda hemligheter har fört dig till djungelriket Dessi. Tillsammans med krigarmagikern furst Paido ger du dig av mot Danargs träsk för att hitta ett försvunnet tempel. Kan du överleva mörkermästare Gnaags utsända lönnmördare, krigsherren Zegrons arméer och Agarashs kaosvarelser? Om du misslyckas nu går Ohridotemplets kunskapssten förlorad för alltid.

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Läsupplevelsen blir personlig när ditt agerande spelar roll för den berättelse du tar del av. Detta är en modern klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Att läsa ett soloäventyr påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet, och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar i korta sekvenser, där varje numrerad sektionleder vidare till nästa. De flesta av dessa textblock ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera sektioner har dessutom specialritade illustrationer, för att måla upp scenen i både ord och bild. Detta är del 8 i den episka sagan om Ensamma Vargen, den siste av Kais krigarmunkar. Boken går dock att läsa och spela helt fristående, tack vare den övergripande sammanfattningen i bokens början.

Fasornas djungel innehåller även Slavarna i Xanar, ett extra bonusäventyr där du spelar Vagur, en skicklig dvärgaskytt från Bor, värvad i hans majestät Ryvins kungliga armé.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Fasornas djungel