Laddar ...
Tre önskningar

Tre önskningar

Stormningen

Stormningen

Evas dotter

79,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789173874830
Förlag Libris förlag
Publiceringsdatum 29 nov. 2016
Media format Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Längd 259 sidor
Författare William Paul Young
Designed by Scheutz, Sofia
Översättare Store, Maria
Alternativa produkter
av William Paul Young
Bok
Ny bok av författaren till succén Ödehuset

När en brutalt misshandlad kvinna spolas iland gör den godhjärtade John allt han kan för att rädda hennes liv. Men han upptäcker snart att Lilly inte är vilken person som helst. Hon har ett alldeles speciellt uppdrag. Hon är utsänd på en resa med betydelse för många. Men trots den omsorg och godhet hon möter fortsätter hon att kämpa mot sitt eget mörker, tvivel och självförakt.

Ödehuset förändrade vår begränsande bild av Gud. Evas dotter kommer att förändra vår förminskande bild av oss själva. Vilka sanningar om oss själva väljer vi att lyssna till? I vems blick speglar vi oss själva? Och vad är den djupaste sanningen om våra liv?

Evas dotter är en vidunderlig berättelse om upprättelse, längtan och kärlek berättad med ett magiskt bildspråk som inte lämnar någon opåverkad. Vad är sanningen om livet? Vad är sanningen om oss själva?

William Paul Young, född i Kanada, debuterade med romanen Ödehuset som har blivit en bästsäljare med 25 miljoner exemplar sålda. Evas dotter hamnade som nummer fyra på New York Times bästsäljarlista redan samma vecka som den släpptes.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Evas dotter