Ett oväntat arv

Ett oväntat arv

av Sofia Ymén
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789177713241

Beskrivning / Ett oväntat arv

När Madeleines föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjen Fors ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva varsitt brev till sina tre bästa barndomsvänner tjejerna som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar för Madeleines planer.

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människorna som finns där.

Mer information:

Isbn 9789177713241
Förlag Printz
Utgivningsdatum 7 juli 2021
Typ Bok
Format Pocket
Upplaga 2
Språk Svenska
Serie Kungsbackakvartetten
Antal sidor 255
Författare Sofia Ymén
Formgivare Graves, Emma