Equidae

av Lovisa Wistrand
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

År 2043. Ett dystopiskt Afrika. Afryea har alltid fascinerats av det farliga och trots att det är förbjudet gör hon allt för att få skymten av människor. Är de så hemska som alla påstår? Finns varjägare på riktigt? Afryea vill upptäcka världen och uppleva äventyr. När hon blir tillfångatagen av varjägaren Dover uppfylls hennes önskan, men inte alls på det sätt hon tänkt sig.

SKU 9789188579768

Beskrivning / Equidae

År 2043. Äventyr, faror och förbjuden kärlek i ett dystopiskt Afrika.

Afryea har alltid fascinerats av det farliga och trots att det är förbjudet gör hon allt för att få skymten av människor. Tillsammans med likasinnade bor hon i en by bland de ödsliga afrikanska bergen. Skyddad från faror och jägare tillbringar hon större delen av tiden i djurhamn och får inte lämna samhället.

Är människor så hemska som alla påstår? Finns varjägare på riktigt? Hur skulle det kännas att leva i en människostad? Hon vill ut, upptäcka världen och uppleva äventyr.

När Afryea blir tillfångatagen av varjägaren Dover uppfylls hennes önskan, men inte alls på det sätt hon tänkt sig. Savanner, ödemark och mystiska djungler. Nu måste hon göra allt för att fly och ta sig hem igen.

Men vad gör man när man utvecklar känslor för personen som leder en rakt mot döden?

Mer information:

Isbn 9789188579768
Förlag Whip Media
Utgivningsdatum 28 mars 2019
Typ Bok
Format Danskt band
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 546
Författare Lovisa Wistrand
Formgivare Nyman, Anders

Alternativa produkter