Equestria Girls - Rainbow rockar loss, Ljudbok

av Perdita Finn
volume-up Ljudbok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

Rainbow Dash och hennes bästa vänner älskar att sjunga tillsammans! Efter en kväll på Canterlot Highs vårfest, där de åkt karuseller och ätit sockervadd, bestämmer de sig för att starta ett band. Nu ska de bara öva så det ryker! Men det finns en person som inte alls stöttar bandet. Den Stora och Mäktiga Trixie försöker hela tiden utmana dem och visa att hon är bäst på musik. Hon till och med utmanar Rainbow på en gitarrduell! Vem kommer vinna duellen? Och kommer bandet vara redo att imponera alla på Spring Fling?

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

SKU 9788726223637

Mer information:

Isbn 9788726223637
Förlag SAGA Kids
Utgivningsdatum 24 jan. 2020
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie My Little Pony
Längd 01:53:00
Författare Perdita Finn
Read by Ida Olsson
Översättning Jenny Björk