En själens vagabond

En själens vagabond

av Ralph Lundsten
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Inbunden bok 256 sidor och rikligt illustrerad!

En underfundig livsberättelse av och om en själens äventyrare i tid och rum. Den här boken handlar om Andromedaren Ralph Lundsten, Ni vet, han med fötterna på jorden och huvudet bland molnen – för att inte säga kosmos!

I Lager

SKU 9789163194115

Beskrivning / En själens vagabond

Inbunden bok 256 sidor och rikligt illustrerad!

Den här boken handlar om Andromedaren Ralph Lundsten, Ni vet, han med fötterna på jorden och huvudet bland molnen – för att inte säga kosmos! Ralph Lundsten är ett namn de flesta känner till, många för hans rosa sagoslott, andra för att han är Sveriges kändaste tonsättare av synt- och elektronisk musik, allt skapat i hans berömda Andromeda-studio. Han är också framgångsrik konstnär, filmare och författare – i sanning ett nutida universalgeni!

Hans romantiska natursymfonier och kosmiska musik har blivit mäkta populär runt om i världen och signaturmelodin till Radio Sweden (vår fungerande nationalsång) har kommit i Guiness Rekordbok som "mest spelade melodi"! Ralph har skapat musik för livets alla skiften, för drömmare och längtare till medmänniskor som behöver tröst och återfå sin livslust.

Vem glömmer förresten humoristen och filosofen Lundsten, som blev 80-talets populäraste Sommarpratare och den publika framgången ledde till bildandet av Andromeda Fan Society - Sveriges största privata kulturförening!
Ralphs underfundiga kåserier finns i boken Happy Earthday och med denna nya bok En Själens Vagabond, kan vi få läsa om ett fascinerandemänniskoöde - från ung jordling till Ambassadör för Andromeda och ytre rymderna!!!

Nu planeras att göra hans rosa sagoslott och bild- och musikstudio Andromeda till museum – Ralph Lundstens Universe! På tomten skall byggas ett planetarium och ett kosmiskt kafé, en mötesplats för alla upprymda livsformer, från kosmos alla hörn och dimensioner – öppet jorddygnet runt – om möjligt även på andra tider…

Visst är det härligt att leva, att kunna skratta och glädjas, drömma och längta! Upplev alla de sällsamheter, som tillvaron skänker De i anden fria - därför, bli en själens vagabond!!!

Mer information:

Isbn9789163194115
FörlagAndromeda
Publishing date1 jan. 2006
Media formatBok
Binding typeInbunden
Edition1
SpråkSvenska
Extent value256
Författare Ralph Lundsten
Designed byLundsten, Ralph, Walldén, Joakim
Illustrated byAratoun, Pontus, Arnold, Hans, Bauer, John, Carlsson, Lars, Doré, Gustave, Edelfeldt, Inger, Freas, Kelly, Gamlin, Yngve, Hartzell, Birgitta, Hinders, Ulf, Julius, Carl, Larsson, Marcus, Lynx, , Mucha, Alfons, Norström, Jenny, Sapokaite, Diana, Selander
Photographs byAlmvret, Solveig, Alström, Ove, Berger, Harry, Bergström, Beate, Carlenstolpe, Eric, Dahlström, Rolf, Ehrs, Bruno, Fowelin, Johan, Gottnersson, Karl-Gerhard, Hagert, Bertil, Johansson, Leif, Klockare, Erik, Knispel, Paul, Larsson, Folke, Lennstrand, He