Laddar ...
Flod Blad Klänningar

Flod Blad Klänningar

Öppna Venus : nakenhet, dröm, grymhet

Öppna Venus : nakenhet, dröm, grymhet

Elva tankar från elva platser

198,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789189169036
Förlag Pärlan Förlag
Publiceringsdatum 17 aug. 2020
Media format Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Längd 40 sidor
Författare Hanna Johnselius
Alternativa produkter
av Hanna Johnselius
Bok

Det finns något meningsfullt med varje plats vi besöker och i varje möte vi gör. Våra sinnen och tankar, tro och fantasi kan hjälpa oss att väva in magi och mening i det mesta. På så sätt får tillvaron en djupare dimension än vad vi ser och upplever. Kanske det rent av går att hitta ett sagoskimmer i tillvaron med hjälp av denna bok?

En bok som tar avstamp i olika platser som författaren besökt, inte alltid geografiska. Boken kan läsas i ett svep eller man kan hoppa mellan texter beroende på var man befinner sig i livet.

De fyra första texterna i boken är inlästa för Sveriges Radio P1: Tankar för dagen, under november 2019.

En mångbottnad bok som hittar sitt djup i tron och livet. Vi behöver drömmar särskilt i svåra tider. Och vi behöver hopp. Vi behöver också en paus, en oas, där inte Corona får ta över vårt liv och vår vardag. Så kan läsas i texten Sommar i boken och vi tror att denna bok kan vara just en sådan paus, som ger hopp och återhämtning.

Hanna Johnselius bor med sin make och familj i Kalix. Båda makarna är verksamma präster. Tidigare har Hanna skrivit boken Sorgens änglar och Elva personporträtt från Kalix.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Elva tankar från elva platser