Eböcker

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.

Eböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Draget: What really happened?, E-bok
  Draget: What really happened?, E-bok
  E-bok
  58,00 kr
 2. Divided Cities: Governing Diversity, E-bok
  Divided Cities: Governing Diversity, E-bok
  E-bok
  152,25 kr
 3. SWITCH! Design and everyday energy ecologies, E-bok
  SWITCH! Design and everyday energy ecologies, E-bok
  By Ramia Mazé, Bildinstitutet, Olivia Jeczmyk, Martin Avila , Jenny Bergström, Loove Broms, John Carpenter, Brendon Clark, Karin Ehrnberger, Alberto Frigo, Aude Messager, Johan Redström, Thomas Thwaites, Anna Vallgårda, Basar Önal, Tobi Schneidler, Tom
  E-bok
  101,50 kr
 4. Mythology of Kerimaa: Marvelous Adventures of Väinämöinen, E-bok
  Mythology of Kerimaa: Marvelous Adventures of Väinämöinen, E-bok
  By Pekka Nurminen
  E-bok
  87,49 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2019 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430