Droppteorin: Tre böcker under ett paraply, E-bok

av pierre D
E-bok
Skickas direkt via e-post

Det här är den samlade boken i treologin Droppteorin. Terraformare har varit den jobbigaste och svåraste boken av de tre att skriva. Det är allvarligt det som händer i den och har påverkat mig som skribent av boken, till att vara lite mer ödmjuk och förstående till andra kulturers rätt och inte rätt att existera. Vem har rätt till en planets jord, vem har rätt att bruka den. Om det kom ett rymdskepp med figurer som hävdade att jorden tillhör alla. Vad skulle vi då tycka, tänka eller göra. Jag kan tänka mig att vi människor skulle starta ett fasansfullt krig, och kanske har vi rätt att göra det men viken rätt har urbefolkningen. Vad händer om vi inte kan förstå varandra.
Det är svåra frågor och jag tycker att huvudpersonerna i boken hanterar dessa frågor med stor omsorg både av sig själva och planetens urbefolkning som inte alls är olik oss.

Jag är en man som förkovrat mig i light science fiction. I denna boken så är det alltså inte mycket skjuta och slåss utan mer samspelet mellan människor. Några är nördar andra är supernördar. Jag vill i den här boken lyfta fram det faktum att alla har rätt att existera, på ett eller annat sätt.

SKU 9789175697512

Mer information:

Isbn 9789175697512
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 30 apr. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare pierre D