Laddar ...

Dos semanas en julio 9 Lärarhandledning Webb

av Åsa Gustafsson
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
610,75 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789127455962
FörlagNatur & Kultur Digital
Publiceringsdatum30 aug. 2019
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåGrundskola 6-9
SpråkSvenska
Författare Åsa Gustafsson
Skriv din egen recension
Du recenserar:Dos semanas en julio 9 Lärarhandledning Webb

I Dos semanas en julio varvas språkinlärningen med läsupplevelser. Alla böckerna berättar om ungdomar som tar sig ut i världen och upplever spännande saker med hjälp av sitt språk. Dina elever lär sig spanska i samma takt som huvudpersonerna. Språket tränas i naturliga sammanhang med gott om kommunikativa övningar och digitalt extramaterial.

Engagemang och igenkänning
Att vilja veta hur det slutar är en starkt motiverande faktor i all läsning. Att följa ungdomar i samma ålder gör det lätt att identifiera sig med berättelsen. I Dos semanas en julio förstår man bara hur det går om man lär sig lika mycket spanska som huvudpersonen.

I den webbaserade lärarhandledningen finns allt elevmaterial, facit till bokens uppgifter och filmade genomgångar för att flippa klassrummet. Det finns bland annat tydliga mål i matrisform, färdighetsprov med bedömningsmatriser, stöd för formativ bedömning och facit. Till varje tema finns dessutom ett mindre kapiteltest och kopieringsunderlag med extra övningar. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Licenstid: 365 dagar
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430