Laddar ...
Insert Coin

Insert Coin

Slaughter Mountain Run

Slaughter Mountain Run

Domedagsklyftan

168,00 kr
Isbn 9789187987113
Förlag Åskfågeln
Publiceringsdatum 20 dec. 2015
Media format Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language en
Serie Ensamma Vargen
Längd 300 sidor
Författare Joe Dever, James M. Stuart
Designed by Gillbring, Anders
Illustratör Thelin, Lukas, Mattioli, Francesco, Longmore, Richard, Rosenberg, Reine
Översättare Lundström, Simon
Alternativa produkter
av Joe Dever , James M. Stuart
Bok

Du är Ensamma Vargen den siste av Kai-riddarna. Söder om Sommerlund, ditt hemland, ligger den avlägsna och rika gruvprovinsen Ruanon. När en väntad guldlast försvann sände kungen ut en skvadron av landets bästa kavalleribrigad för att undersöka vad som har hänt. De återvände inte från sitt uppdrag. I Domedagsklyftan är din uppgift att återfinna det försvunna guldet och ta reda på vad som har hänt skvadronen. Du upptäcker snart att uppdraget kan få oanade konsekvenser. Ditt lands framtid står på spel!  

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Läsupplevelsen blir personlig när ditt agerande spelar roll för den berättelse du upplever. Detta är en modern klassiker för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad.

Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer. Denna titel är del 4 i den episka sagan om Ensamma Vargen, men går att spela helt fristående tack vare den introduktion som inleder berättelsen.

Boken innehåller även Ruanon, ett extra äventyr där du spelar kapten Remir D Val, en respekterad officer i Sommerlunds kungliga vakt.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Domedagsklyftan