Laddar ...
Mastorhias fyrar

Mastorhias fyrar

De nio världarna : Vanaheim & Nidavelir

De nio världarna : Vanaheim & Nidavelir

Djävulens dotter

214,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789178854813
Förlag Visto förlag
Publiceringsdatum 10 aug. 2021
Media format Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Längd 268 sidor
Författare Renée Ripman
Designed by Norén, Mattias
Alternativa produkter
av Renée Ripman
Bok

Djävulens dotter Indra växter upp i Asgård bland vikingar och asagudar. Ovetande om sitt öde tillfångatas hon av Lucifer som låser in henne i helvetet.

Enligt profetian har Indra förmågan att förändra det förflutna. Genom att resa bakåt i tiden via portaler kan hon se till att de som nu har makten aldrig får den.

Kung Laurin regerar över Rosendalen med makt och magi. Indra blir fritagen av honom och får för första gången starka känslor för en man. Det uppstår en ömsesidig attraktion men Laurin har en egen agenda och kan inte tillåta sig själv att falla för Indra. Han behöver henne för att nå slutmålet ingenting annat. En skuld finns kvar och den måste betalas.

Erotiken slår ut i full blom - men Indra måste fly Laurin och lämna hans trollbundna slott bakom sig när hennes sjuåriga lillebror Joar blir tillfångatagen av Lucifer.

Tillsammans med sina bästa vänner, Vimar och Brage, beger sig de tre vännerna ut på en lång, riskfylld resa för att försöka befria lille Joar. Djävulens dotter är en erotisk och äventyrlig fantasyroman om att våga följa sitt hjärta. Där kampen mellan ljusets dotter och mörkrets son bara har börjat.

Renée Ripman är kvinnan som drömmer stort. Med Djävulens dotter fortsätter historien efter Rebecca och Djävulens söner, som nominerades i Storytel Awards 2021. Renée är nu författare till ännu ett ovanligt erotiskt äventyr, i gränslandet mellan magisk saga och sinnlig sanning.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Djävulens dotter