Dinosaurier älskar underbyxor, Ljudbok

av Claire Freedman
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

Du kommer att skratta underbyxorna av dig!

Nu får vi äntligen svar på den omstridda frågan om hur dinosaurierna dog ut: De försvann under ett krig om underbyxor... Följ med på Tyrannosaurus Rex-gängets vrickade upptåg när de kämpar för att ta underbyx-makten under kritaperioden.
Dinosaurier älskar underbyxor är den andra boken i Underbyxor-serien, som även har gjort succé som animerad TV-serie på Sky Kids. En oemotståndligt charmig barnbok på rimmad vers och så rolig att läsa högt att du garanterat kommer att skratta underbyxorna av dig!
I översättning av Gunnar Nirstedt.
CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Underbyxor-böcker. En serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna!

BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten »Octopus's Garden« till barnbok - varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj.

SKU 9789178937585

Mer information:

Isbn 9789178937585
Förlag Modernista
Utgivningsdatum 15 juli 2020
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie Underbyxor-serien
Längd 00:03:01
Författare Claire Freedman
Read by Marga Pettersson